Chillgard [20 ML]

Producent / Konfekcjoner: Agropak Sp.J. Brzeziński i Wspólnicy
Kod EAN: 5907734000014
Karta produktu: Pobierz PDF
Opis produktu
Komentarze

Chillgard to naturalny preparat mikrobiologiczny, powstały poprzez synergiczne połączenie czosnku, papryki chilli, imbiru i kurkumy z udziałem bakterii lactobacillus i bacillus. Ma pozytywny wpływ na redukcję szkodników, takich jak mszyce, mączliki, gąsienice czy mrówki, ale także poprawia wzrost, plon i jakość warzyw. Preparat należy stosować w formie oprysku na pędy i liście, a także do podlewania podłoża – w dni pochmurne, wczesnym rankiem lub wieczorem. Aby zapobiec inwazji szkodników, zaleca się wykonanie zabiegu co najmniej raz w tygodniu, a w razie wystąpienia dużych nalotów zabieg powtarzać częściej. Produkt bezpieczny dla ludzi, zwierząt i środowiska.

Wybrane zastosowanie preparatu Chillgard:

UprawaZalecana dawkaSzkodnik
warzywa, drzewa i krzewy owocowe, rośliny ozdobne10 ml preparatu w 1 L wodymszyce, mączliki, gąsienice, mrówki

Skład: ekstrakt z procesu fermentacji czosnku, papryki chilli, imbiru i kurkumy z udziałem bakterii lactobacillus i bacillus
Rejestracja: Produkt do stosowania zarówno przez użytkowników amatorskich jak i profesjonalnych
Zalecany termin stosowania: luty - listopad

Cena:
6,51 zł / szt
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 6,51 zł
Dostępny
Szacunkowy czas wysyłki: poniedziałek,06.05.2024r.
Kupując ten produkt otrzymasz:
6 AgroMonet
szt
Dodaj do koszyka
Dlaczego warto wybrać ten produkt?
  • Składniki naturalnego pochodzenia
  • Alternatywa dla środków chemicznych
  • Bezpieczny dla ludzi, zwierząt i środowiska

Ze środków ochrony roślin należy korzystać z zachowaniem bezpieczeństwa. Przed każdym użyciem przeczytaj informacje zamieszczone w etykiecie i informacje dotyczące produktu. Zapoznaj się z zagrożeniami i postępuj zgodnie ze środkami ostrożności wymienionymi na etykiecie. Produktów biobójczych należy używać z zachowaniem środków ostrożności. Przed każdym użyciem należy przeczytać etykietę i informacje dotyczące produktu.

Zobacz także